Извърши ли престъпление Ким Кардашиян

Когато си една от най-популярните жени в света, изглежда сякаш всичко ти е позволено. Това вероятно смяташе и Ким Кардашиян, когато реши да облече оригиналната рокля на Мерилин Монро от легендарното й изпълнение на “Happy Birthday Mr. President” за MET Gala.
Макар Ким да беше в нея буквално минути се оказва, че роклята е безвъзвратно повредена.
Това разкриват нови снимки, публикувани от колекционера Скот Фортнър в The Marilyn Monroe Collection. Фортнър е посетил музея Ripley”s, където е изложена роклята, ушита през 1962 г., и е направил снимки.
След това ги е сравнил със снимки на дрехата от 2016 г. и разликите са видими. Разкъсани шевове около ципа, изпадали мъниста и стърчащи конци са част от нещата, които се виждат с просто око.
Кардашиян първоначално не успява да се побере в роклята, шита по точните мерки на Мерилин Монро, и от музея й отказват да ползва роклята. След това обаче тя твърди, че е отслабнала драстично, макар от видеото в третия слайд отдолу да се вижда, че ханшът на Ким продължава да е прекалено широк за нея.
“Ужасно съм разочарована, защото са нарушени всички правила за професионално третиране на дреха с историческа стойност”, коментира Сара Скатуро от Института по костюмите към музея Метрополитън пред LA Times.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Виктор Стоянов изкарва луди пари, започна да произвежда... СНИМКИ

Виктор Стоянов съвсем не работи само върху себе си, както си мислят мнозина, съдейки по атлетичното тяло, което вае във фитнес залата от години. Най-желаният тв ерген се е захванал с нещо много по-доходоносно, поне за момента. Вероятно много ще се изненадате да разберете, че той се развива бизнес с производство […]

Subscribe US Now