Защо Даян Кийтън е избрала никога да не се омъжва

Даян Кийтън е актриса, позната от преди всичко от романтичните филми. Но, оказва се, в реалния живот, романтиката съвсем не е сред приоритетите ѝ.
По време на скорошно интервю пред Extra, повод за което е участието ѝ в новата комедия Maybe I Do, актрисата бе запитана преди колко време за последно е била на романтична среща. Отговорът ѝ бе откровен и неочакван. “Да кажем, преди около 15 години”, каза Кийтън и добави с подчертано чувство за хумор: “Вероятно сега си мислите: “Не е възможно, тази е твърде странна.” Да, наистина съм странна, но се справям добре. Дори си мисля, че някой ден, все някой ще се ожени за мен”.
Неведнъж всъщност Даян е говорила за връзките си с мъжете или по-скоро за липсата на такива. Тя е подчертавала, че има много приятели мъже, с които се разбира прекрасно, но никога не е искала да бъде съпруга. Пред People дори е казвала, че вероятно е единствената от нейното поколение, която е избрала да не се омъжва никога.
Звездата, разбира се, е имала своите емоционални преживявания. Тя е излизала с популярни личности като Уди Алън, Уорън Бийти и дори Ал Пачино. Но не се е обвързвала сериозно, нито пък някога е била натъжена от статуса си на неомъжена жена. Даже напротив – Кийтън се радва на свободата си и дори не пропуска, с характерния си хумор, да я подчертае. Наскоро актрисата отбеляза 77-ия си рожден ден, публикувайки колаж от торти с различни размери и вкусове, към които написа забавното: “Честит рожден ден на любовта на живота ми… Аз!”
Международната премиера на романтичната комедия Maybe I Do е в утрешния, 27 януари, припомня People. В нея Кийтън си партнира с Ричърд Гиър, Сюзън Сарандън и Ема Робъртс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мирослава от "Игри на волята" прикова погледите от дома си с това ВИДЕО

Милионерската съпруга Мирослава, която се раздаде на макс в последния сезон на “Игри на волята”, демонстрирайки голяма воля за победа, продължава да приковава вниманието и извън формата. Чаровната брюнетка, която много впечатли с лукса и дизайна на дома си още при участието си в “Черешката на тортата”, този път събра погледите […]

Subscribe US Now