Традицията, която Кейт Мидълтън спази и за рождения ден на принц Джордж

В последните седмици две от децата на принца и принцесата на Уелс се оказаха в светлините на прожекторите. Принцеса Шарлот седна в кралската ложа на Уимбълдън заедно с майка си Кейт Мидълтън. Принц Джордж пък гледа финала на Евро2024 в Берлин заедно с баща си принц Уилям.
Днес Джордж отново е тема номер едно за любителите на кралското семейство. Защото най-голямото дете на Уилям и Кейт навършва 11 години.
Рожденият му ден предполага нова негова снимка в официалните профили на семейството в социалните медии. Тя не закъсня – виждаме Джордж седнал на пейка в замъка Уиндзор да се усмихва на камерата.
Както повелява традицията до този момент фотограф е майка му Кейт Мидълтън, която се е спряла на черно-бял кадър на сина си. Това се видя изненадващо за някои коментатори предвид факта, че снимката за рождения ден на принцеса Шарлот през май и тази на принц Луис през април бяха цветни.
Очаква се принц Джордж, който един ден ще седне на британския престол, да отпразнува 11-ия си рожден ден в Уиндзор по два начина. Първо ще участва във футболен мач, а след това ще има парти с торта, направена от майка му, на която ще присъстват братовчедите му, както и някои приятели от училище, пишат Hindustan Times.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коя е Радина Величкова - най-бързата млада европейска лекоатлетка

Напоследък имаме не един и два повода за национална гордост в света на спорта. А в края на миналата седмица цяла Европа чу името на Радина Величкова – 16-годишната българка, която стана първа на спринта на 100 метра на състезанието по лека атлетика за юноши и девойки до 18 години […]

Subscribe US Now