Правилата, които Кейт Мидълтън наложи на кралското семейство

Вече 13 години Кейт Мидълтън е съпруга на британския престолонаследник принц Уилям. Тя успя да спечели симпатиите на всички както в кралския двор, така и извън него. И надали някой има съмнение, че ще бъде най-достойната жена до бъдещия крал. Но за да си спечели уважението и доверието на всички, тя е извървяла доста дълъг и със сигурност не лесен път.
Принцът и принцесата на Уелс се запознават в университета, но любовта им бързо прераства от младежка задявка в сериозна връзка, узаконена с една от най-пищните и гледани сватби на този век. За всеки човек встъпването в брачен съюз е сериозна крачка, но когато с нея ставаш част от не какво да е семейство, а един от най-влиятелните кралски в света, със сигурност ти трябва подкрепа и време за адаптация.
Именно това е едно от основните изисквания, които Кейт Мидълтън има към двореца, когато става законна съпруга на принц Уилям. Да, тя не се притеснява да изразява мнението си и да го отстоява още от първия ден, защото знае, че така ще си спечели възможността да го прави винаги. В това е убеден и авторът на новата биографична книга Catherine, the Princess of Wales РОбърт Джобсън, който познава много добре пътя на принцесата в монархията.
Кейт винаги е разчитала най-вече на съпруга си, за да може да извоюва това, което иска, като част от кралското семейство, Така още скоро след сватбата им той е разговарял с баба си Елизабет Втора и баща си Чарлз, за да се увери, че ще дадат на съпругата му колкото време й е необходимо, за да се адаптира към новия си живот и отговорност. И те спазват даденото обещание. А тя им се отблагодарява подобаващо.
Принцесата на Уелс повече от десетилетие съумява да бъде както лоялна на короната, така и на своите принципи. Най-важният от тях е, че семейството винаги е на първо място. Спроед Джобсън, това се корени в нейния произход от сплотено, неаристократично семейство, където всички са си много близки, а срещите с децата не са редки и формални.
Затова и Кейт Мидълтън и до днес държи да отглежда децата си по начин, който е максимално близък до обикновения начин на живот, въпреки че са родени със синя кръв и съдбата на престолонаследници. Тази немалка победа в свят на протоколи и вековни традиции успява да си извоюва още по време на първата си бременност.
Принцът и принцесата на Уелс “съзнателно се стремят да постигнат усещане за нормалност”, твърдят източници, близки до двореца, цитирани от People. Този стремеж се ражда у Кейт Мидълтън, а принц Уилям го припознава и като свой, горд, че монархията днес не е това, което е била преди векове, за да им даде тази свобода.
За Кейт Мидълтън също винаги е било важно да знае, че ще може да се ползва от колкото й необходимо дълъг отпуск както по време на бременност, така и след раждане – привилегията, която никога не й е била отказвана, Точно както днес има колкото време й трябва, за да премине през лечението и възстановяването на коварната болест, с която се бори от няколко месеца.
Именно здравето е нейният втори най-важен приоритет след семейство. Добре знаем, че тя страдаше от много тежко гадене в ранните периоди на бременностите си, затова и често отсъстваше с месеци от публичното пространство. А днес, след срещата с рака, принц Уилям и кейт Мидълтън живеят по-скоро ден за ден и се наслаждават на всеки миг, защото не знаят какво още им е подготвил животът.
Едно се знае – че един ден принц Джордж и принцеса Шарлот ще наследят баща си начело на престола. Именно съчетаването на подготовката за тази важна роля с осигуряването на щастливо и безгрижно детство се оказва една от най-сложните задачи за двамата родители, но на този етап те се справят повече от добре и с нея, смята Джобсън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-секси спортистките на Олимпйските игри в Париж тази година

Днес е официалното закриване на Олимпийските игри в Париж за 2024 г. За тези няколко седмици от провеждането, Олимпиадата ни предложи от всичко по малко. Не липсваха нито зрелища, нито скандали. Ако има нещо общо между олимпийските спортисти, това е тяхната физическа мощ. Това са невероятно способни жени и мъже, които […]

Subscribe US Now