Дъщерята на Дейвид Бекъм Харпър с гривна за 8 хил. евро

Семейството на Дейвид и Виктория Бекъм постоянно демонстрират колко са задружни и колко добре изкарват времето си заедно. В снимките, които качват в Instagram от общите им почивки и събития неизменно, неизменно са споменати всичките им четири деца.
За момента Бруклин, Ромео и Круз да имат собствени профили в социалната мрежа, като единствено 13-годишната Харпър – най-малкото дете на Дейвид и Виктория, не е създала собствен профил.
В това отношение тя може да е различна от много свои връстници, които обаче не могат да се похвалят с друго – гардеробът, с който малката госпожица Бекъм разполага. Тя навърши 13 през юли, но отдавна носи марки за стотици и дори хиляди евро.
Една от последните снимки на Харпър е профила на Дейвид Грътман – ресторантьор от Маями и близък приятел на семейство Бекъм. На втория кадър от публикацията му в Instagram виждаме Харпър, облечена като всяка тийнейджърка на нейната възраст – къси джинсови панталонки, потник и маратонки.
На ръката й обаче стои гривна Cartier или, по-точно, известният модел LOVE на френската марка, изработен от злато. Стойността на бижуто е около 8300 евро. Разбира се, Дейвид и Виктория могат да си позволят такава сума, но уместно ли е подобно бижу за 13-годишно момиче?
Някои от коментарите в социалните медии предполагат, че Харпър Бекъм е получила гривната за рождения си ден като знак за любовта, която свързва цялото семейство. По време на Седмицата на модата в Париж тази година тя носеше бижута на Van Cleef & Arpels на стойност 13 хил. евро, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко печелят олимпийците от страните си за своите медали

Спортистите, които печелят медали на Олимпиадата, получават повече от златни, сребърни или бронзови награди. Въпреки че Международният олимпийски комитет (МОК) не предоставя парични награди, много страни награждават своите медалисти с финансови бонуси и други уникални подаръци. Тези стимули варират по целия свят, като някои нации предлагат значителни суми, а други […]

Subscribe US Now