Най-красивата кралска двойка в Европа очаква бебе

На 31 август норвежката принцеса Марта-Луизе сключи брак със самопровъзгласилия се за шаман американец Дюрек. Сватбата им продължи три дни в живописния фиорд Гайрангер, където имаше и представители на шведското кралско семейство.
Освен престолонаследницата принцеса Виктория, там беше и по-малкият й брат принц Карл-Филип със съпругата си София. Двамата изчакаха отминаването на събитието, за да съобщят собствената си голяма новина.
45-годишният принц и 39-годишната му съпруга са в очакване на четвъртото си дете. Информацията беше съобщена на официалния профил на шведското кралско семейство в Instagram.
“Принцеса София е добре, а бебето се очаква да се роди през февруари 2025 г. Не се очакват промени в официалната програма на принцеса София тази есен”, пише още в публикацията.
Карл-Филип и София се женят през 2015 г. и имат трима сина – осемгодишния принц Александър, седемгодишния принц Габриел и тригодишния принц Юлиан. Децата, както и бъдещото им братче или сестриче, не подлежат на обръщението “негово кралско височество” след решението на крал Карл-Густаф от 2019 г.
Кралят на Швеция реши децата на принц Карл-Филип и на принцеса Маделейне да не носят тази титла, тъй като няма да изпълняват кралски задължения, когато пораснат.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ед Шийрън върна надеждата за големи концерти в България

Още преди повече от година стана ясно, че след концерта на Imagine Dragons на националния стадион “Васил Левски” отново ще дойде популярен изпълнител от световна величина. И сега, след като големите емоции от изпълнението на живо започнаха постепенно да стихват, може да кажем, че концертът на Ед Шийрън определено беше от събитията, които човек […]

Subscribe US Now