Първа среща в кола с “грижовния” и “сладък” Доналд Тръмп – новите разкрития на Мелания Тръмп

Публичните изяви на Мелания Тръмп винаги са били голяма рядкост, особено след като двамата с Доналд напуснаха Белия дом. Това очаквано породи коментари относно брака им и така до момента, в който тя застана отново до него на сцената на предизборно събитие само дни след опита за убийство. А сега, отново като част от предизборната кампания на милиардера, неговата съпруга даде едно от редките си интервюта.
Пред Fox News бившата Първа дама на САЩ говори както за политика и отговаря на критиките към Доналд, така и за покушението, на което той стана жертва през месец юли. Тя определи това, че съпругът й е оцелял, като “чудо”, защото само няколко сантиметра са го деляли от това сега да не е сред нас.
Но със сигурност по-интересната част на интервюто е тази, в която Мелания Тръмп говори за личността на своя съпруг. Тя го определя като “позитивен, забавен и мил”, което предизвика разносопочни реакции в социалните мрежи на фона на обвиненията за неправомерно сексуално поведение, които бизнесменът и политик получи от 26 жени.
“Сладкия” Доналд Тръмп съпругата му определя и с още една дума – “грижовен”. Тя говори за пръв път открито и за тяхната първа среща, за която използва определението “приятна”. Двамата се запознават по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през 1998г., а когато за пръв път остават само двамата насаме, това е в колата му.
Там прекарват час, час и половина, “без други звуци”, “без други хора”, което и тогава е било трудно за постигане, защото Доналд Тръмп вече е бил богат и известен. И още тогава Мелания Тръмп успява да усети връзката помежду им, която определя като “много специална”, цитират я от Independent.
Бившата Първа дама за пръв път споделя и че съпругът й е искал да имат повече от едно дете, но тя винаги е била “напълно добре” с факта, че имат само Барън. Мелания Тръмп пояснява и защо е попарила желанието на съпруга си за повече наследници – защото водят много забързан живот, самият той е много ангажиран и тя е отговорна за всичко, което и я кара да не иска да поема още грижи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо обвиняват Наоми Кембъл в злоупотреби

Наоми Кембъл няма нужда от представяне, защото за дългите години в модния бранш е успяла да се докаже достатъчно. По принцип тя е еталон за много млади момичета в света на модата, но изглежда е загазила. От People разбираме, че Наоми Кембъл е получила забрана да участва в благотворителни организации […]

Subscribe US Now