Как изглежда Марк Уолбърг на 53 без тениска

От вече близо 30 години Марк Уолбърг е един от малкото актьори в Холивуд, които успяват да се задържат там и изкарват милиони.
Но освен това, през всички тези години Марки Марк, както е известен актьорът, поддържа страхотна форма. А добре знаем, че с годините това става все по-трудно и предизвикателно.
Но дори на 53 години Уолбърг не е спрял да тренира и да се храни така, че да изглежда в страхотна форма. Поредното доказателство е един от последните му постове в Instagram.
Там Марк Уолбърг публикува кратко видео от остров Фиджи. Там той е в компанията на съпругата си Реа Дюрам и децата си. На въпросното видео Дюрам и е по бански с увита кърпа около и над кръста си.
Докато Марк Уоблърг е само по бански и демонстрира завидна форма. Тя не остава незабелязана и от последователите му. Някои от тях дори пишат, че завиждат на съпругата му.
Но пък добре знаем, че тази форма не е дошла от само себе си, защото Уолбърг е известен с нечовешкия си график, в който тренировките заемат ключова роля.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лекарското нареждане, което промени живота на крал Чарлз

Докато превантивната химиотерапия на Кейт Мидълтън приключи успешно, както беше съобщено от самата нея преди седмици, лечението на крал Чарлз продължава. Монархът на Великобритания също се бори с неуточнена форма на рак. Заради заболяването си обаче той е принуден да промени свой навик, затвърдил се през целия му живот и […]

Subscribe US Now