Мария Илиева стъпва на световната музикална сцена

Мария Илиева се похвали, че готви голяма изненада за феновете си, като сподели, че е направила дует със звездата Джо Лин Търнър.
“Малко е да се каже, че се вълнувам. От няколко месеца насам не мога да си намеря място…Аз имам дует с Джо Лин Търнър!”, пише тя в профила си в Instagram, като допълва: “Рок легенда, световна звезда, емблематичен вокалист на Rainbow и Deep Purple, човекът, изпял класики като “Can’t Let You Go” и “Street of Dreams”. Предстоящият му сингъл се казва “Forever” и е… с мен”.
В същото време самият Джо Лин Търнър обяви съвместното им парче във Facebook, публикувайки страхотната си оценка за таланта на родната знаменитост.
“Здравейте всички, вълнувам се и съм горд да обявя сътрудничеството си с невероятната българска вокалистка и истинска суперзвезда Мария Илиева. Възхищавам се на таланта на Мария от много дълго време и се надявах, че един ден ще работим заедно и най-накрая този ден дойде. Споделяме вокали в една силна и чувствителна песен, озаглавена “Forever”. Красиво видео ще придружава изпълнението, което идеално допълва посланието. Не бих могъл да избера по-добър партньор за разпространение на любовта и единството в свят, който сега се нуждае от това повече от всякога.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Григор Димитров загуби точки, но остава в топ 10

До момента годината е изключително успешна за Григор Димитров, защото той най-после успя да се върне в топ 10. А с представянето си през последните месеци задържа позициите си. Краят на сезона обаче е все по-близо, а с това и шансът най-добрият български тениист отново да изгуби мястото си в най-добрите 10. […]

Subscribe US Now