Хайди Клум и Лени Клум по бельо – от какво недоволстват хората

Още преди няколко години Хайди и Лени Клум накараха всички да говорят за тях, когато пуснаха първата си съвместна рекламна кампания за Intimissimi.
Сега майка и дъщеря отново остават само по бельо за новата рекламна кампания на бранда за колекцията им есен/зима. 
Фотосесията включва както индивидуални техни снимки, така и общи. Разбира се, бельото, с което Хайди Клум и Лени Клум са заснети е различно както като цвят, така и като модел.
Част от рекламната кампания е и кратко видео, в което се вижда как Хайди Лени са по бельо и се снимат една друга. И докато някои от феновете им приветстват видяното, то други не са доволни.
Хайди Клум може и да е забранила коментарите под постовете си в Instagram, но Лени не е. Именно там има хора, които изразяват възмущението си от факта, че майка и дъщеря участват заедно в рекламна кампания на бельо.
“Само аз ли смятам, че това е малко странно? Като например кой се облича по бельо с майка си и скача наоколо, за да прави снимки”, пише фен в социалната мрежа, според Page Six.
“Трябва да кажа, че тази реклама е малко странна”, пише друг недоволен човек. Други смятат също, че е странно да участваш в подобна реклама с майка си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хайди Клум и Лени Клум по бельо - но защо недоволстват хората

Още преди няколко години Хайди и Лени Клум накараха всички да говорят за тях, когато пуснаха първата си съвместна рекламна кампания за Intimissimi. Сега майка и дъщеря отново остават само по бельо за новата рекламна кампания на бранда за колекцията им есен/зима.  Фотосесията включва както индивидуални техни снимки, така и […]

Subscribe US Now