Никол Кидман за секс сцените и оргазмите в Babygirl

За първи път бе обявено, че режисьорката Халина Рейн работи по еротичния трилър Babygirl, през ноември 2023 г. Тогава стана ясно също, че 57-годишната австралийска актриса Никол Кидман ще влезе в главната роля.
Във филма ще видим Никол Кидман като успешен изпълнителен директор на компания, но недоволна от брака си съпруга. В ролята на съпруга ѝ – театрален директор, пък е Антонио Бандерас. Героинята на Кидман отново разпалва страстта, но с нов стажант от фирмата си (в ролята Харис Дикинсън), с когото започва афера.
В интервю за The Sun актрисата разкрива някои интимни подробности зад кулисите, които е преживяла със своите колеги, Харис Дикинсън и Антонио Бандерас, като казва, че новият й еротичен филм е бил като афродизиак – толкова много, че дори трябвало да прави пауза по време на секс сцени, за да спре да получава оргазми.
Никол Кидман казва, че по време на сексуалните сцени с двамата мъже има много “споделяне и доверие и след това разочарование”, като се е налагало да моли другите хора от екипа да не я докосват понякога. Тя също така признава, че известно време не е искала “повече да получава оргазъм”, нито двамата мъже да се доближават до нея по време на паузите от снимките.
Никол Кидман признава, че е стигнало до точката, в която всичко е било толкова сексуално, че е мразела да прави сцените и дори не се е интересувала дали някога ще бъде докосната отново, но с времето го е преодоляла. Кидман също така обяснява по време на тези сцени нейният оргазъм “беше толкова присъстващ през цялото време, че беше почти като прегаряне.”
Babygirl, който е вдъхновен от трилъра от 1992 г. “Първичен инстинкт”, ще излезе на Коледа в САЩ. Премиерата на Babygirl по кината е предвидена за 25 декември, но все още не е ясно дали и кога ще се завърти и у нас.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Клюки за български и световни звезди

Вижте последните клюки за български, световни звезди, участници в риалити шоута и други знаменитости. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now