Андреа не издържа и се разплака пред всички заради…

Какво се случва с фолкпевицата Андреа и колко е стабилно психическото й състояние, това се питат вече все по-често последователите й в социалните мрежи.

Наскоро тя пусна любопитно видео, в което говори на английски език, на моменти доста несвързано, и не спира да плаче, издавайки психическа нестабилност. Заради нескрития интерес, което предизвиква изявата й обаче, видеото изведнъж изчезна от профила на Андреа, явно изтрито от авторката си.
Пак панаири: Андреа нападна Меди и шефката му, сипе люти обиди

Не е ясна причината за състоянието й, но Андреа отбелязва, че прави това обръщение към един определен човек и именно затова говори на чужд език. Изпълнителката така и не споделя никакви подробности относно повода за видеото, което е направила. Но предвид състоянието й, можем да предположим, че не е имала никак приятни изживявания напоследък. Вероятно става дума за близък за нея човек, напуснал живота й.
Андреа скочи свирепо на сръбска звезда: Обижда българските изпълнители, пък пее с Азис и краде… ВИДЕО
Едно от сторитата на певицата пък бе за кмета на село Калояново, област Пловдив и разпорежданията й, по думите на Андреа, да се тровят кучета и котки.

Както е известно, Андреа преживя изключително тежко раздялата си с боксьора Кубрат Пулев след дългогодишната им връзка. Очевидно сега изживява и друга раздяла, макар все още да не става ясно с кого. Какво ще се случва оттук нататък в личния й живот, предстои да разберем от самата нея./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Съветът, който кралица Рания е дала на снаха си

Откакто през юни престолонаследникът на Йордания се ожени, един въпрос не спира да тревожи поданиците и феновете на кралското семейство – разбират ли се Рания и новата й снаха Раджуа ал Саид. Йорданската кралица прави всичко по силите си, за да разсее твърденията за някакво напрежение между двете. В края […]

Subscribe US Now