Азис си свали панталона и изплаши с това, което се крие отдолу СНИМКА 18+

Краля на фолка Азис втрещи всички с една от последните си снимки в социалните мрежи. Той реши да си свали панталоните и да покаже какво се крие отдолу. 

Фолк певецът, който наскоро стана баща за втори път, няма никакви притеснения да се покаже пред целия свят в този си вид.

Отдавна не е във връзка с Ники Китаеца, но изглежда е тръгнал по неговите стъпки на фитнеса. Азис не излиза от фитнес залата, а тренировките му са доста тегави и не биха ги издържали доста от мъжете. 
Той свали панталоните и показа какви стегнати крака е оформил при последната си тренировка. “Има голяма промяна във външността и все повече мяза на мъж”, гласи един от коментарите в мрежата./ show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изцепката на Благо в Колизеума пасти да яде пред това, което направи Гери от "Ергенът" СНИМКА 18+

Гергана Стаменова от култовото риалити “Ергенът” сложи в малкия си джоб изцепката на Благой Георгиев в Колизеума в Рим преди няколко години, когато без свян надраска с монета тази историческа забележителност.   Участничката от “Ергенът” в момента се намира в столицата на Италия и възмути всички с оскверняването на Колизеума.  Скандалната […]