Дарина Павлова си ляга до Рич от “Държост и красота”

Дарина Павлова става комшийка на жената на Стинг – британската актриса и продуцент Труди Стайлър, по време на 20-ото издание на Ischia Global Fest.

Те ще обитават петзвездния хотел „Реджина Изабела“ в красивото градче край бреговете на Тиренско море, Лако Амено. Комшия по апартамент ще й бъде и актьорът Рон Мос, повече познат като Рич от сериала „Дързост и красота“, който ще представи в Иския последния си филм.

Труди Стайлър вече пристигна на Зеления остров. Тя приветства гостите и вдигна наздравица със собствената си реколта вино, която заедно със световния музикант произвеждат в тузарското си имение в Тоскана. Стайлър ексклузивно обяви, че в Иския ще бъде европейската премиера на филма Infinite Storm с участието на Наоми Уотс и Били Хоул. Тя е продуцент на драмата, в която се разказва за доброволка (Уотс), която спасява тайнствен непознат в планинска буря. В сряда ще пристигне и Дарина Павлова, която е в борда на фестивала от самото му създаване. Българката ще е почетен гост на всички премиери и галавечери, а тя ще бъде в компанията на своя пиар Сандро Рубини, който вече развива успешен продуцентски бизнес и в Мексико, пише “Телеграф”. 

За 20-и пореден път Иския става световна столица на киното и шоубизнеса. Снощи бе дадено началото на юбилейния Ischia Global Fest, в който участие ще вземат над 120 звезди, от актьора Андрю Гарфийлд, станал известен с ролята си на Спайдърмен, до Андреа Бочели и неговия син Матео, които се очаква да акостират край бреговете на Капри. Повече от 200 филма ще бъдат представени на фестивала, а някои от тях ще имат и своята световна премиера.
Всички на острова се вълнуват от пристигането на холивудската звезда Андрю Гарфийлд, нашумял с ролята си на Спайдърмен и като ексгадже на холивудската звезда Ема Стоун. Според клюката Андрю ще доведе в Иския новата си любов, топмодела Алиса Милър, с която излиза от зимата. Гарфийлд ще бъде настанен в тузарска вила в пристанищното градче Форио, в което преди години е живял и творил известният писател и драматург Труман Капоти. Младата филмова звезда ще получи наградата „Легенда на Иския“, след което ще даде вечеря за ВИП гостите на форума./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ема Корин е небинарна и не го крие

Името на Ема Корин нашумя покрай участието ѝ в сериала на Netflix – The Crown. В четвърти сезон тя влезе в ролята на прицеса Даяна. Роля, която определено отваря широко вратите на Холивуд пред младата актриса. Разбира се, предстои да разберем как ще се развие кариерата ѝ, но към момента […]