Гаджето на Карамански го закъса яко със здравето, той показа… СНИМКА

Гаджето на Иво Карамански го закъса яко със здравето, а за това наскоро сподели в профила си в социалните мрежи самата тя. Инфлуенсърката Антоанет Пепе разкри, че има проблем с тазобедрената става, за която си е затваряла очите с години.

“Направих ядрено магнитен резонанс и вече имаме план за действие. Болките понякога са непоносими, дори в статично състояние, зависи от периода, физическото ми натоварване и стреса. Да, и психическото състояние влияе върху тялото ми”, пише тя в профила си, показвайки любопитна снимка на Карамански.
Първа СНИМКА на Карамански с децата на гаджето му, в мрежата ги попиляха

Пепе е започнала редовни посещение при кинезитерапевт, с когото ще работят върху проблемната област. По време на първия преглед Пепе не е била сама, а в компанията на едно от децата си, както и половинката ѝ – Иво Карамански. Това стана ясно от друго стори, на което тримата се забавляват в кабинета на специалиста. 
Подкрепата на половинката е важна, а Карамански е неотлъчно до приятелката си. Той дори пие колаген, за да мотивира Пепе, която споделя, че това ѝ помага да не се “скатава”./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Antoinette Pepe (@antoinettepepe)

Източник: blitz.bg
Next Post

Аштън Кътчър за загубата на дете с Деми Мур, за тежкото си заболяване и за живота с Мила Кунис

Аштън Кътчър, сега на 44 години, е известен. Изключително известен е от четвърт век. Истината е, че мина известно време, откакто за последно го видяхме на екран. Девет години от последния му игрален филм, с изключение на брилянтното представяне в поддържаща роля миналата година във “Отмъщението”, режисьорския и сценаристкия дебют […]

Subscribe US Now