Как феновете й разкриха къде е била Рене Зелуегър за Коледа

Коледните празници са време, което да прекараме със семейството и най-близките си хора. Разбира се, звездите не правят изключение от това и дори ни демонстрират с публикации в социалните медии щастието си край семейното огнище (буквално и преносно).
Рене Зелуегър не е сред тях – актрисата открай време пази личния си живот далеч от общественото внимание. За сметка на това феновете й обаче бързо можаха да разгадаят къде и с кого 53-годишната актриса е прекарала празниците.
Ант Антстед, с когото от близо две години се свързва името й, публикува в собствения си Instagram снимки от Коледа в родината си. Виждаме 43-годишния британски водещ да тренира тригодишния си син Хъдзън да играе крикет на един от кадрите.
Наблюдателни негови последователи обаче забелязват и Зелуегър на заден фон с оранжева бейзболна шапка, с която тя се появява напоследък. На друго видео от Коледата на Анстед във Великобритания също за секунди се вижда и актрисата, макар да не е упомената в текста към него.
Там тя е в компания на по-големите деца на водещия – 19-годишната Амели и 16-годишния Арчи. “Винаги ще познаем тази шапка”, пише в един от коментарите под снимката последовател на Анстед.
Самият водещ пък намеква за присъствието й в живота си със снимка на коледната му елха от дома му в Калифорния. Дървото е украсено с британски и норвежки знамена – почит към корените на Рене Зелуегър, чиято майка е от Норвегия, припомнят ни People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Избелените вежди на Кайли Дженър

Ако изпитваме нужда да променим нещо във външния си вид, особено пък ако целим да сме екстравагантни, спокойно може да се доверим на Кайли Дженър. Тя винаги има някое и друго свежо хрумване за преобразяване. Дали идеите ѝ винаги са добри, е спорен въпрос, но е факт, че 25-годишната инфлуенсърка всячески е […]