Когато Дженифър Анистън и Джулия Робъртс се разменят

Романтичните комедии остават жанр, който се радва както на любовта на публиката, така и на ентусиазма на кино студиата. Защото успехът им почти винаги е гарантиран – кой не би искал да гледа история, която едновременно те разчувства, кара те да се смееш и завърша с хепиенд?
А когато в двете главни роли са “ветераните” на Холивуд в жанра Джулия Робъртс и Дженифър Анистън, няма място за съмнения. Нищо чудно, че за бъдещия филм, който дори още си няма име, със зъби и нокти са се борели четири студиа/стрийминг платформи.
Получиха го Amazon Studios. А ето и малкото, което се знае за него. Идеята е на Макс Барбакоу, който ще напише сценария и ще режисира. А историята е за две жени, които по някакъв начин успяват да разменят телата си.
Единствената друга информация за бъдещата романтична комедия е, че Робъртс и Анистън ще получат космически хонорари за ролите си, съобщават от Deadline. Двете ще се включат и като продуценти на филма на Барбакоу чрез компаниите си Red Om Films и Echo Films.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Притеснителното здравословно състояние на Хълк Хоган

Със сигурност всеки фен на кеча си има списък с кечисти, които според него са най-велики. Напълно убедени сме и в едно нещо – че в голяма част от тях присъства и Хълк Хоган. В кеча Хоган може и да остави трайна следа с постиженията си, но в личен план […]

Subscribe US Now