Коя е сбъднатата мечта на Джулия Робъртс

Джулия Робъртс има три деца от съпруга си Даниел Модър. И това да бъде майка надхвърля признанието ѝ от Холивуд (а и не само) като холивудска звезда.
Звездата от “Хубава жена” се радва на живота си с Дани, близнаците им Хейзъл и Финиъс (17 г.) и по-малкия им син Хенри (15 г).
В интервю за CBS Sunday Morning от 9 октомври, Робъртс заяви, че работи на пълен работен ден като домакиня. Тя подчерта, че не всеки ден всичко е по мед и масло, но това да се грижи за дома и семейството ѝ носи голяма радост.
Джулия е категорична, че актьорската професия никога не я е поглъщала, така че да забрави за любимите си хора. “Това е моя сбъдната мечта, но не е единствената ми сбъдната мечта”, посочва тя.
“Животът, който изградих с моя съпруг, животът, който изградихме с нашите деца, това е най-прекрасното нещо”, заявява Джулия Робъртс.
Робъртс и Модър са женени от 2002 г. и изглежда времето не успява да изгаси огъня между тях. Вероятно много от нас се питат каква е рецептата пламъкът да остане жив. 54-годишната актриса разкрива една от тайните съставки за това.
“Да си пишем ръкописни бележки е нещо, което Дани и аз винаги сме правили”, обяснява тя.
Джулия си спомня за първото писмо, което получава от съпруга си. То е седем страници и всъщност тя старателно все още го пази. “Един ден ще го покажа на Хейзъл и ще кажа: “Това е, което търсиш”, категорична е актрисата.
Освен съвети за любовта тя дава и модни напътствия на дъщеря си. А очевидно самата Хейзъл проявява интерес към тенденциите в облеклото. Докато рови в гардероба на майка си в опит да намери подходящи абитуриентски рокли – остава очарована от емблематичната рокля на Valentino, която Робъртс носи на Оскарите през 2002 г.
Хейзъл Модър прави своя дебют на червения килим, заедно с баща си Даниел Модър на филмовия фестивал в Кан през 2021 г. Двамата присъстват на прожекцията на трилъра “Flag Day”, чийто оператор е именно Дани.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Смелата промяна на Крис Пайн

Крис Пайн влезе в отбора на Джейсън Момоа и Анди Макдауъл. След като Момоа отразя характерната си дълга коса, а Макдауъл се появи на Седмицата на модата в Париж като демонстрира естествено сивите си къдрици – дойде ред на Крис Пайн да предприеме драстична промяна в прическата си. А тя […]

Subscribe US Now