Ето коя красавица влиза в “Игри на волята” 6

По-запалените фенове на “Игри на волята” няма как да не се сетят за детето чудо от сезон 2 на шоуто Джералдин. Или ако случайно са го направили, имаха съвсем наскоро възможността да си припомнят някои неща покрай битката й срещу Габриела Олимпиева на Арената.

Джералдин, която стана популярна и като най-младия участник в историята на предаването, се раздаде по познат начин в битката срещу Габриела. Но тя има как да потърси реален реванш за представянето си в играта. 
В “Игри на волята” стана страшно: Дъщеря ликвидира майка си, а братя се биха и…
Както е известно, миналата събота Габи загуби кастинг битката срещу Джералдин, за която се бе записала заедно с брат си Валентин. И двамата обаче не успяват да спечелят място в сезон 5. Но пък са амбицирани да се видят в сезон 6 на играта.

“Стана ми малко гадно, когато Старейшините заложиха на Джералдин, но после си дадох сметка, че на тяхно място аз бих направила същото нещо. Бих заложила на по-сигурното, така че нито се сърдя – нито после ми беше гадно. Играх си играта така, както намерих в себе си за добре и дадох всичко от себе си”, призна след загубата си на Арената Габриела. А брат й Валентин още отсега дава заявка:
“Надяваме се следващият сезон да сме заедно в едно племе и да им покажем какво могат семейство Олимпиеви.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

И Кайли Дженър разширява империята си

Преди няколко години Кайли Дженър създаде козметична компания за милиарди и успя да я наложи на пазара като една от най-успешните. Сега 26-годишната звезда е решила да разшири империята си и да стане част от модната индустрия. Виждали сме Кайли на първия ред на редица модни ревюта. Освен това самата […]

Subscribe US Now