Крал Чарлз и един прием за шампиони

След няколко дни ще се навършат два месеца, откакто Великобритания има нов крал. През това време Чарлз успя да се срещне с цели двама министър-председатели, да пътува до Шотландия и да срещне няколко чужди държавни глави в Лондон.
Преди ден беше зает и с едно по-приятно задължение: прием в Бъкингамския дворец. Той беше в чест на олимпийските шампиони, представили страната на летните Олимпийски игри в Токио през 2020 г. и зимните Олимпийски игри в Пекин тази година.
Домакини на вечерята бяха крал Чарлз и кралицата-консорт Камила, както и принцеса Ан, и принц Едуард.
По-малките сестра и брат на краля имат специално значение за олимпийската общност в страната – Ан е президент на Британската олимпийска асоциация, а Едуард – на Британската параолимпийска асоциация.
Принцеса Ан дори е била част от олимпийския отбор на Великобритания по езда на лятната олимпиада в Монреал през 1976 г. От People ни припомнят, че в Токио британските олимпийци спечелиха 64, а параолимпийците – цели 124 медала.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси снимките на Джей Ло по бельо

Дженифър Лопес е идеалният пример за жена, която едновременно излъчва изящество и сексапил. И за пореден път ни го доказва, докато ни разкрива как се глези… в спалнята си. Грижата за себе си явно може и да означава човек да облече хубаво бельо и да позира малко с него в […]

Subscribe US Now