Любим актьор от “Братя” вдигна сватба, не покани колегите си СНИМКА

Втора сватба са вдигнали в екипа на финалния 5-и сезон на любимия кримисериал на NOVA “Братя“. 

Това коментират зрителите, след като един от главните герои Алекс Иванов, който играе мафиота Сандо Акарди, качи в социалните мрежи сватбена снимка с приятелката си Мира Яворова.
Актьорът специално е отбелязал местонахождението – Бургас, но упорито мълчи за подробности.
„Честитоооо“ – пръв му написа колегата Ненчо Балабанов, който се ожени в Несебър преди месец, а постът му бе съпроводен от три торти, три бутилки шампанско и още толкова фойерверки.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Alex Ivanov (@alexiv93)

„Много сте красиви! Да няма новина“ – попита изненадано актьорът Даниел Ангелов. Той играе шефа на полицията в „Братя“ и също сключи за втори път граждански брак в края на лятото. „Оженихте ли се“, „Сватба ееее“, „Малчо, честито! Бъдете безкрайно щастливи и благословени“, „Прекрасни сте, имайте и много сладки бебета“, „Горчиво“, са част от останалите коментари.
„Моето всичко“ е озаглавил сватбената снимка самият Алекс Иванов. Мира Яворова е на 22 г. от Русе и също е студентка в НАТФИЗ. Вече е участвала в няколко спектакъла и има роля в късометражен филм, а преди това дълги години е практикувала спортни и народни танци, след което се е насочила към киното и театралната сцена. Преди нея актьорът имаше връзка с красивата Христина Петрова, с която споделяха изкуство и пътешествия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Опа! Михаела Филева лъсна гола във ваната СНИМКИ 18+

Кой каза, че само фолкпевиците могат да се събличат и да се показват голи от ваната?! На такава провокация сме свидетели от иначе скромната поп икона Михаела Филева.  Такива мокри кадри на Михаела Филева изплуваха на повърхността на социалните мрежи и втрещи нейните последователи, които никога не са очаквали, че […]