Макар и отчуждени от доста време – какво накара Джон Войт да се гордее с Анджелина Джоли

Джон Войт се “гордее” с дъщеря си Анджелина Джоли и внучката си Вивиaн, след като откраднаха светлината на прожекторите на наградите Тони през 2024 г. със забележителната си победа.
Дуото майка-дъщеря продуцира мюзикъла The Outsiders, който спечели четири трофея, включително най-високото отличие за най-добър мюзикъл.
“Много се гордея с Вивиaн”, каза 85-годишният носител на Оскар Войт пред TMZ. “Наистина се гордея и с Анджи, защото тя се опитва да насърчи всяко едно от децата да бъде това, което иска да бъде.”
“Сигурен съм, че Анджи е допринесла с актьорските си умения и освен това Анджи е страхотен режисьор”, продължава да изказва чувствата си на възхищение Войт към своята дъщеря.
Иконата на “Среднощен каубой” също така разкрива как Вивиан всъщност е включила майка си в продукцията. “Вивиан прочете книгата и след това отиде да види версията на пиесата далеч преди Бродуей близо до Сан Диего. Гледа я цели четири пъти и каза: “Мамо, трябва да видиш това”, обяснява още той.
Похвалите към Анджелина следват история на бурни моменти между Войт и Джоли, които водят до периоди на отчуждение през годините. Те се свързват отново за кратко по време на снимките на “Лара Крофт: Томб Рейдър” през 2001 г., но според съобщенията Джоли отново прекъсва връзките с баща си малко след това.
“Вече не си говорим толкова много”, каза звездата от “Подмяната” пред Vogue през 2002 г., малко след участието си във филма за Лара Крофт.
Смята се, че изневярата на Войт по време на брака му с майката на Джоли, Маршелин Бертран, и последвалият им развод са ключови фактори за отчуждението на бащата и дъщерята.
Въпреки че двамата са се помирявали в миналото, Войт наскоро критикува дъщеря си за нейните антиизраелски публикации, като ги заклейми като “лъжи” и каза, че “израелската армия трябва да защити своята земя”.
Джоли е бивш специален пратеник на Върховния комисар на ООН за бежанците. Тя обвини Израел в “умишлено бомбардиране на деца, жени, семейства, лишени от храна, лекарства и хуманитарна помощ” в нарушение на международното право. 
В отговор Войт каза, че е “разочарован”, че дъщеря му не разбира, че целта на Хамас е “да унищожи земята на евреите”.
Междувременно появата на Вивиан на наградите Тони на 16 юни дойде като още един удар за Брад на Деня на бащата, малко след като тя премахна фамилното му име от своето.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След два неуспешни брака с Илон Мъск - Талула Райли отново е омъжена жена

След окончателната им раздяла през 2016 г. Талула Райли и Илон Мъск очевидно продължават живота си всеки в своята посока. Милиардерът тъкмо потвърди новината, че е станал баща за 12-и път, като припомняме, че има деца от три различни жени. И макар че двамата с Талула Райли нямат общи деца заедно, […]

Subscribe US Now