Националното турне “Обич и песен” със заключителен концерт в зала 1 на НДК

В истинска звездна феерия се превръща заключителния концерт от националното турне “Обич и песен”, който ще се състои на 18 октомври от 20.00 часа в зала 1 на НДК – София.

Участие в него взимат любимци на публиката като Йорданка Христова, Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Мими Иванова и Развигор Попов, Тоника СВ, Роси Кирилова, Ева от “Тоника”, дует ШИК – Вили и Краси Гюлмезови, Елвира Георгиева, Нелина, Теди Кацарова, Петя Буюклиева, Мая Нешкова, Росица Борджиева и примата на старите градски песни Мария Петрова.

В спектакъла ще има и гост-изненади, като организаторите обещават да са звездни и много интересни. Концерта няма да е “типичния сборен концерт”, а пъстра палитра от нови, стари хитове и специални интерпретации, които ще представят изпълнителите в съвсем друга светлина. “Когато обичта е песен и песента обич – се събират хора, които обичат да са заедно! ” – споделиха от организаторския екип. 

Водещи на спектакъла са Драго Драганов и Атанас Стоянов, а режисьор Станислав Терзиев./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тайна сватба: Ето я Джулиана Гани като булка за трети път СНИМКА

Джулиана Гани е напът да бие рекорда по сватби на Благо Георгиев. Силиконката май е минала под венчило за трети път, издаде я скандална снимка в социалните мрежи.  Пловдивчанката и полицаят Теодор много бързо са решили да се оженят и да се врекат във вярност един на друг.  Плеймйетката пусна […]

Subscribe US Now