Защо арестуваха Езра Милър за втори път

На Езра Милър все по-често му се случва да се забърква в неприятности. Само преди няколко седмици актьорът от “Светкавицата” и “Фантастични животни” беше задържан в Хавай за агресивно поведение и вербални атаки. Сега обаче отново си е навлякъл неприятности на острова.
Първият инцидент се случва в караоке бар, където съвсем неочаквано и без причина е изтръгнал микрофона от жена на сцената и се нахвърлил върху мъж, играещ дартс.
Заради случката потърпевшите са поискали да бъде издадена ограничителна заповед срещу Милър. И съвсем разбираемо.
Звездата обаче изглежда не си е взел поука дори след като му е било повдигнато и обвинение за агресивно поведение.
А сега е заподозрян във физическо нападение. Новата ситуацията се развива пак на Хаваите, където Милър е избухнал отново. Бил е помолен да напусне частна собственост, заради което е станал “раздразнителен”.
Според свидетели е замерил жена със стол и е уцелил потърпевшата в главата, пише The Guardian.
Очевидно се натрупват все повече обвинения, които актьорът ще трябва да изслуша в съда. Предстои му да явяване едва след няколко дни. А резултатът от него със сигурност ще окаже влияние върху кариерата му. Нищо чудно да има отражение и върху ролите му в “Светкавицата” и “Фантастични животни”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сгодена ли е Тейлър Суифт

През годините Тейлър Суифт е преживявала немалко любовни драми. А всяка следваща връзка на певицата става все по-потайна. Каква е причината за това и сгодени ли са тя и сегашното й гадже Джо Алвин, разкрива самият той. За двойката знаем, че са заедно още от 2016 г. И въпреки че […]

Subscribe US Now