Новата водеща в БНТ предизвика люта завист в конкурентките! СНИМКИ

Моника Симеонова се присъедини към екипа на дирекция “Спорт” на Българската национална телевизия. Вече я познавате от отразяването и на Европейското първенство по художествена гимнастика в Тел Авив и от спортните емисии на БНТ.

Тя е от София и е завършила СУ “Св. Климент Охридски” бакалавърска степен “Журналистика” и магистърска степен “Реклама и публична комуникация”.

14 години е тренирала художествена гимнастика и е била в националния отбор.
Започва да тренира художествена гимнастика още на 5 години и любовта й към този спорт не е секнала и до днес. Привързаността й към спорта тя наследила от баща си, който е бивш национал по класическа борба. На едно от състезанията спечелил златен медал и качил малката Моника с него на стълбичката.

От 3 години работи като журналист и отскоро е лице на спортната редакция на националната телевизия. За съжаление на мъжката половина от последователите й в социалните мрежи, тя си има сериозен приятел, с който като нищо скоро да започнат да мислят за сватба./show.blitz.bg

 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Всичко, което Пийт Дейвидсън иска от Ким Кардашиян

Колкото и известен комедиант да е Пийт Дейвидсън, като че ли в момента е по-популярен като поредното ново гадже на Ким Кардашиян. Няма да умуваме дали това е просто поредният опит да остане в полезрението на медиите, но трябва да му признаем, че сега отново ни накара да му обърнем внимание.  Напълно […]

Subscribe US Now