Отново всички гледат към Зоуи Кравиц

Трудно е човек да си скрие симпатиите, затова ние не се и опитваме да се правим, че Зоуи Кравиц не ни е влязла дълбоко под кожата. Направо се е загнездила там и нищо не можем да направим по върпоса (не че се оплакваме).
Тази година дъщерята на Лени Кравиц и Лиза Бонет не се бори за Оскар, но беше сред поканените звезди не само на самата церемония, но и на партито на Vanity Fair, което по традиция се организира след нея. Актрисата присъстваше и на това на Saint Laurent, което се проведе за първа година два дни преди церемонията.
И на трите събития имаше страшно много звезди, но очите ни останаха по Зоуи Кравиц. На партито на Saint Laurent актрисата бе решила да заложи хем на нещо обикновено – дънки, хем и на нещо много провокативно – черна прозрачна блуза, която не оставя много на въображението.
На самата церемония по връчването на наградите Оскар Кравиц бе заложила на доста по-различна цялостна визия. От E! News разбираме, че бебешко розовата рокля с голи рамене и голяма панделка на 33-годишната актриса е от колекцията на Saint Laurent. 
Диамантената ѝ огърлица пък е дело на Kwiat, а в всичко това в комбинация с прибраната коса се отдалечава от визията на Жената котка, в чиято роля я видяхме по-рано през месеца в “Батман”. Но за сметка на това напомня много на Одри Хепбърн.
И ако през 2019 г. Зоуи Кравиц беше решила на партито на Vanity Fair да заложи на провокативна визия, включваща 18-каратов златен сутиен, то тази година изглеждаше коренно по-различно.
Актрисата се появи на събитието облечена в дълга бяла прилепнала рокля отново на Saint Laurent. Но дългите ръкави не бива да заблуждават, че тоалетът ѝ е консервативен, защото всъщност е с изрязан гръб.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now