Прокурорка скри шапката на Билалов в “Стани богат” СНИМКИ

Зрителите на “Стани богат” видяха рядко срещана ситуация в снощния епизод на шоуто, а главна роля в нея зае бившата стюардеса и настоящ прокурор Вихра Попхристова.

Блондинката показа добри знания и можеше да стигне много далеч в играта, но не случи на жокери, които да й помогнат особено много. За сметка на това пък интуицията й не й изневери. Един въпрос обаче, успя да я затрудни дотолкова, че да я принуди да изразходи и трите си жокера за него, което не се вижда никак често в любимата на мнозина зрители игра.
Скъса му нервите: Билалов полудя заради Мариела в “Стани богат”, а после получи… СНИМКИ

Вихра мина лесно през първите пет въпроса за сумата от 500 лева, след което инерцията й продължи и на следващите въпроси, зададени от Билалов. Този за 1000 лева, например, бе: “В коя държава се намират свещените за мюсюлманите градове Мека и Медина?”, с възможни отговори – Израел, Египет, Саудитска Арабия или Мароко. Без да се колебае, тя посочи верния – Саудитска Арабия.

“Какво явление е иризацията, която се наблюдава по повърхността на сапунени мехури, при някои животни и някои минерали?”, гласеше следващият въпрос, с отговори – Оптично, Антигравитационно, Температурно и Звуково.
Такова нещо не се е случвало в “Стани богат”! Бутат участник с лесни въпроси СНИМКИ
Прокурорката бързо се ориентира към “А” и взе вярно решение.

Последва сериозна трудност с въпроса: “Какъв по народност е генерал Фердинанд Фош – главнокомандващ през Първата световна война?” – Германец, Австриец, Французин или Англичанин.
Надежда събра погледа на Билалов в “Стани богат” и…
Вихра първоначално заложи на жокера си в публиката Ивайло Петров, който обаче ведната призна, че не може да й бъде полезен, и бързо си седна отново сред зрителите.

Последва обаждане на приятел – Иван Пенчев от София, който обаче също нямаше никаква представа за верния отговор. Накрая участничката прибегна и до трети жокер: “50:50”, като в този случай компютърът елиминира първите две опции. В крайна сметка Вихра реши и рискува с “Французин” и се поздрави с успех.

Играта й продължи без жокери, а Попхистова реши да заключи 3000 лева, като втора сигурна сума. Билалов й зададе въпроса: “Знамето на коя държава представлява два триъгълника, разположени един върху друг?”, с отговори – Боливия, Ирак, Непал и Йордания.

Юристката заяви, че няма как да го измисли, но все пак реши да играе. Според нея триъгълниците значели, че е планинска държава. Посочи Непал и това се оказа верен отговор. А Билалов, впечатлен от успеха й, уточни, че логиката й за планините не е била правилна, но въпреки това е успяла да познае покрай нея и верния отговор.
Въпросът за 5000 лева бе: “През коя година е основано ЦРУ?” – 1865, 1920, 1944 или 1947. Тя маркира отговор 1920, но този път той се оказа грешен. Верният беше: 1947. И така бившата стюардеса си тръгна с 3000 лева от шоуто./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тийнейджърът бодибилдър, който влезе в Рекордите на Гинес

18-годишният Левенте Арани-Тот от Унгария спортува активно от около четири години, но не се състезава професионално. Той развива тялото си с бодибилдинг съвсем самостоятелно, като в един момент решава да се предизвика още повече и да влезе в Рекордите на Гинес. За цел той си поставя да задмине рекорда на китаеца […]

Subscribe US Now