Салма Хайек за Матю Пери – емоционално и откровено

Новината за смъртта на Матю Пери натъжи не само всички фенове на сериала “Приятели”, но и онези, които са имали възможност да прекарат време с него и могат да го нарекат свой приятел. Сред тях е и колежката му Салма Хайек, с която се познаваха дълги години.
Актрисата публикува пост в профила си в Instagram два дни след кончината на актьора и обясни това забавяне с нуждата от няколко дни, за да обработи “дълбоката тъга”, която изпитва. 
“Има специална връзка, която се случва, когато споделяте мечти си с някого и заедно работите за постигането им”, започва емоционалното си сбогуване Хайек. И не крие, че миналата година е била много развълнувана, защото Матю Пери е споделил в социалните мрежи, че много харесва филма “Бързата работа” от 1997 г., в който си партнират, и дори смята, че това е най-добрият филм, в който е участвал. 
И Салма, и Матю неведнъж са си говорили и са си спомняли за времената, когато са работили заедно, с “чувство на носталгия и благодарност”. “Приятелю мой, ти си отиде твърде рано, но аз ще продължа да ценя твоята глупост, твоята упоритост и твоето прекрасно сърце. Сбогом, скъпи Матю, никога няма да те забравим”, завършва актрисата.
Салма Хайек споделя и няколко снимки с починалата звезда от “Приятели”, а публикацията й събра над милион и 700 хиляди харесвания за броени часове.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Самоубийство?! Как е умряла Сия от "Фермата"?! Дъщеря й каза цялата истина за нея

Преди няколко дни ви информирахме за внезапната смърт на Сия от “Фермата”. Сега нейни приятели са се заели със задачата да съберат пари и да я погребат достойно. Нейната дъщеря се сбогува с майка си с трогателни думи, които насълзиха очите дори на тези, които не са близки на семейството.  […]