Секси костюмите на Меган Фокс и Machine Gun Kelly за Хелоуин

Хелоуин отмина, но все още спираме погледите си върху костюмите, които някои от известните личности. Да, ясно ни е, че всички говорят за костюма на Хайди Клум, който бе наистина впечатляващ, но Меган Фокс и Machine Gun Kelly също не останаха по-назад.
Всъщност, двамата смениха цели две коренно различни визии за празника. Ще започнем с първата, защото Фокс и Колсън Бейкър, както е истинското име на музиканта, бяха решили да се дегизират като Памела Андерсън и Томи Лий.
В профила си в Instagram, където публикува серия от снимки, актрисата се шеговито постави под съмнение дали това тяхното изобщо са костюми. Според TMZ, двамата са се облекли точно както Памела и Томи през 1995 г., когато са присъствали на откриването на Hard Rock Hotel & Casino в Лас Вегас.
В поста на Меган Фокс има дори две снимки на “оригинала”, за да се убедим колко точно са се постарали да пресъздадат облеклата и визиите. Но това далеч не е най-провокативното от двамата за този Хелоуин. От друг пост на Фокс в социалната мрежа виждаме, че са се маскирали по още по-секси начин.
Machine Gun Kelly е свещеник, който дава първо причастие на Фокс, която няма кой знае колко плат по тялото си. Колкото секси и фетишистки да са костюмите им, не са допаднали на всички, защото според BuzzFeed в социалните мрежи е имало недоволни, твърдящи, че двамата се подиграват с християнството и сексуализират причастието.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-провокативната фотосесия на Ирина Шейк

Бети Пейдж е първата жена, която стана прочута чрез голотата си. Тя се издигна от секретарка до модел за актови снимки и стана предшественик на сексуалната революция през 60-години на миналия век. Провокативните й за онова време пози я направиха култова фигура. Без задръжки тя заставаше пред обективите по бикини […]