Смелата рокля, с която Ема Робъртс последва най-горещия летен тренд

Една нова тенденция, вдъхновена от лятото и най-вече от романтичното Средиземноморие, се прокрадва все повече в последните месеци време и упорито се налага. “Доматеното момиче” моментално се възприе от любителите на модата и се пренесе навсякъде – и на улицата, и на официалните събития и, разбира се, във виртуалното пространство. Новата стилна мания вече има над 30,3 милиона гледания TikTok.
“Доматеният” тренд завладя и популярните личности. Последната, която пренесе европейските летни вибрации в Щатите е актрисата Ема Робъртс.
Миналата седмица, звездата от романтичните комедии и племенница на Джулия Робъртс, се появи в червен монохромен комплект от две части, пресъздаващ прочутия червен плод. И изглеждаше смело, ярко и възхитително.
Ема Робъртс присъства на интимно вечерно парти на Ralph Lauren и Net-a-Porter x Mr Porter в Хемптън. И романтичната и живописна едновременно визия чудесно кореспондираше със събитието – яркочервена тениска с изрязани краища, съчетана с макси пола с висока талия, която се спуска малко над земята.
Аксесоарите са сведени до минимум, единствено чифт изящни диамантени обеци и черна кожена чанта Ralph Lauren. Косата е небрежно спусната по раменете, а гримът семпъл, почти невидим.
Ден по-рано пък актрисата бе на друг летен празник, на който се появи в ансамбъл, който някои вероятно биха нарекли естетика на “картофено момиче”, пише шеговото InStyle.
Визията включва лека кремава рокля с А-образна линия, съчетана с голям и богат блейзър. Чифт кремави обувки с ток, гривни на едната китка и обеци допълват визията и подчертават летния блясък.
Една от последните изяви на Ема Робъртс в киното са в романтичния филм Maybe I Do, където си партнира с холивудската звезда Ричърд Гиър. По отношение на личния ѝ живот, актрисата отглежда сама малкия си син, след като се раздели с бащата Гарет Хедлънд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принцът, който иска да е сърфист

На 20 юли тази година престолонаследникът на Норвегия навърши 50 години. Принц Хаакон и съпругата му принцеса Мете-Марит са обичани от поданиците си заради скромността, както и поведението си на обикновени хора. Затова й не е чудно, че 50-годишнината на Хаакон беше отбелязана от много хора, а самият принц даде […]

Subscribe US Now