Татяна притеснена преди “Сървайвър”, чуди се какво да…

Фолк звездата Татяна е сред популярните участници в новия сезон на “Сървайвър”. Певицата, която е отдадена на спорта, е доста притеснена преди заминаване си за Доминикана. И тя, подобно на останалите участници, започва да изпитва силна тръпва с всеки изминал ден, с който наближава заминаването им. 

Пайнерката направи много лично признание пред последователите си в Инстаграм, с което ги накара да се замислят и да погледнат на нея с други очи. 
“Житейският ми път до тук ми поднесе много житейски уроци и победи.  Истинско предизвикателство е да поема в една нова и екстремна посока. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Singer/ Fitness girl ️‍️ (@tatyanasinger)

Хората, които ме познават отблизо, ми казват: ”Това е твоята игра”, други ми казаха: ”Защо си го причиняваш, имаш всичко … професия, работа и какво ли не”. Не, не се задоволявам с малкото и еднообразното, това вече е факт, а може би и предложението дойде в най подходящия момент от живота ми. Казват, че всяко нещо си стои в пространството и се случва, тогава когато си готов за него.
Нека повече хора опознаят Татяна, която има смелостта да свали високите токове и скъпите рокли, и да забравя за определено време за хората които се грижат за мен от дълги години за моя имидж и визия и да ме видят в една друга и различна светлина”, пише тя в Инстаграм. 
Освен това се допита до феновете си за малко помощ относно усмовието, че трябва да вземе личен предмед със себе си. Тя все още не се е спряла на нищо и очаква идеи от най-верните си почитатели, които чакат с нетърпение старта на “Сървайвър”. 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Singer/ Fitness girl ️‍️ (@tatyanasinger)

Татяна отсега е фаворит за спчелване на голямата награда и зрители на шоуто са категорични, че сред жените няма никаква конкуренция, а от мъжете могат да й се опрат само двама-трима./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Да живееш в европейски лукс в Ню Йорк

Майкъл Империоли, кокого съвсем наскоро гледахме в “Белият лотос”, и съпругата му – интериорният дизайнер Виктория Империоли, са женени от 27 години, а най-малкото им дете вече е на 22. Затова съвсем естествено решават да заменят голямата къща, в която доскоро живеят в Санта Барбара, Калифорния, за двустаен апартамент в […]

Subscribe US Now