Жени Джаферович вся раздор в “Игри на волята”, зрителите са бесни СНИМКИ

Минаха едва няколко епизода от новия сезон на “Игри на волята”, а вече е факт е първия раздор сред участниците. Провокира го Жени Джаферович, която си приписа заслуги, което подразни много зрителите.

Участниците в риалити формата бяха подложени на нечовешки изпитания, дълги, уморителни и многокомпонентни битки, а най-шокиращото в тях се оказа 90-килограмов сандък, който състезателите трябваше да пренасят многократно, докато развият въже. Наложи се дори 50-килограмови жени да мъкнат тежкия товар, който бе проблем дори и за най-силните мъже в екипите. В този момент Джаферович се опитваше отстрани да гради лични стратегии.
Ето кой се оказа TikTok-ърът от “Игри на волята” Касим, който реди пъзели за 1 минута СНИМКИ

Поведението на жената на Ваня Джаферович подразни не само съотборниците й, които тя постоянно прекъсва и не им дава думата, но и зрителите пред малките екрани.
“Фифо, моля те, дай да говоря, скастри тя Филип, прекъсваш ме. Трябва да се слушаме и да не избухваме”. След дълга битка нейния отбор все пак спечели и водещите похвалиха Филип и Валери, с което Джаферович съвсем не беше съгласна.
Ето я нована Мани в “Игри на волята 4”, но много по-секси СНИМКИ 18+
“Бяхте на косъм, каза водещата. Явно косъмът, който спечелих вчера днес проработи”, опита да си припише заслугата за победата, но беше срязана от Ралица. “Да ти кажа това предимство отдавна го загубихте”.

След разиграните ситуации в социалните мрежи коментарите направо преливаха. “Джаферович не дава на никой дума да каже, егати самочувствието без покритие”, гласи една от многото реакции. В други се казва следното:
Секси риалити звезда е първата участничка в “Игри на волята” СНИМКИ 18+
“Джеферович не уважава мнението на съотборниците си! Това, че някой иска да изкаже мнение, много я дразни! Ще си сърба попарата по – нататък!”, “В края се опита отново да се изтъкне, че нейното предимство е повлияло на победата, но Ралица я отряза”, “Тя няма да достигне средата с това тъпо поведение и със тъпоти си мислите била стратег…”, “Това ли е да остане до финал…”, “То зрителите я виждат каква е противна…”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Има ли проблеми в семейството на Том Брейди и Жизел Бюндхен

Том Брейди и Жизел Бюндхен не са съгласни относно решението на куотърбека на Tampa Bay Buccaneer да играе още един сезон в Националната футболна лига на САЩ. И по всичко личи, че изборът му е довел до “много напрежение” между дългогодишната двойка, казват източници пред People. 42-годишната Бюндхен “не беше […]

Subscribe US Now