Колко са похарчили за дрехи някои от най-известните кралски особи

В началото на 2023 г. излезе интересно и любопитно годишно проучване за бюджетите, които управляват кралските дами, за да постигат своя безупречен външен вид. Или казано с други думи, всъщност стана ясно приблизително колко харчат за дрехи.
Във въпросния списък влизат 19 кралски особи, като ние представяме първите 10 от тях. Данните са за 2022 г. и са събрани от платформата UFO No More. Всички рокли, палта, панталони и чанти на известни марки, с които кралските особи са присъствали на официални и не толкова официални събития, имат своите цени. Артикулите, чийто дизайнер е неизвестен, са обозначени с неидентифициран моден обект. След това авторите на доклада дават средна оценка на разходите за годината, а за някои и колко е средната оценка за една визия.
Принцеса Шарлийн е на върха на класацията. Според платформата UFO принцесата на Монако е пръснала 739 541 евро за обновяване на гардероба си през изминалата година. 105 нови тоалета, седем от неизвестна марка и средна стойност от 11 377 евро на бройка.
Второро място е за принцеса Мария-Олимпия от Гърция, дъщеря на Пабло (братовчед на Фелипе VI) и Мари-Шантал от Гърция. Олимпия е похарчила около 227 60 евро за годината за 51 тоалета.
Трета е принцесата на Уелс Кейт Мидълтън. Снахата на Чарлз III записва разходи от 217 310 евро за 204 различни тоалета, с които се е появила през годината.
На четвърта позиция се изкачва принцеса София от Швеция, съпруга на Карл Филип. София, с малко над 163 000 евро, е поставена пред снаха си Виктория, наследницата на шведския трон.
След великата херцогиня Мария Терезa (пета) от Люксембург с бюджет от над 134 000 евро за година, шеста застава Меган Маркъл, въпреки че вече не е част от английското кралско семейство.
Херцогинята на Съсекс, която приключи 2022 г. с излизането на нейния сериал по Netflix, е прахосала за нови дрешки над 106 000 евро. През 2022 г. я видяхме с 97 нови визии, което е повече от 1500 евро средно за всяка бройка.
Осмо, девето и 10-о място заемат съответно принцеса Матилдa от Белгия (приблизително 103 000 евро за година), принцеса Мери Датска, съпруга на Фредерик и наследница на Дания (92 000 евро) и графиня Софи от Уесекс, жена на Едуард Уесекси (87 000 евро).
Принцеса Беатрис, която гордо си поделя 10-ото място с графиня Софи, също е похарчила около 87 000 за тоалети през 2022 г. 
Струва си да споменем и испанската кралица – Летисия, въпреки че заема чак 14-а позиция. Летисия е една от кралските особи, които са похарчили най-малко през 2022 г. Нека обобщим данните: тя има 129 визии. От тях неидентифицирани са осем броя. За тях общо е похарчила около 53 919 евро, което прави средно 539 евро за бройка.
Много пъти сме казвали, че смятаме испанската кралица за една от най-елегантните жени в Европа, а и в света. Безброй пъти тя ни е доказвала, че не е нужно да си облечена скъпо (наред с известни дизайнери, тя носи и Zara) или крещящо, за да направиш впечатление. И го доказва за пореден път. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лепа Брена се пусна по гърди! Фенове я попиляха, но и тя не им остана длъжна СНИМКИ

Легендата на сръбската музика Лепа Брена скандализира с новогодишния си тоалет по време на празничен концерт. Певицата е била облечена с рокля със златни цици, което не се е понравило на много хора. Те са я разкритикували яростно. Заради създалата се ситуация изпълнителката на „Ti si moj greh” реши да […]

Subscribe US Now