Хю Грант – добър актьор, но избухлив и сприхав човек

Безпорно Хю Грант е една от големите звезди в киното през последните няколко десетилетия. Талантът на актьора и дори само името му са гаранция за висококачествена и успешна филмова продукция. Може би точно този факт дава (до някаква степен) право на Грант да има високи претенции не само на снимачната площадка, но и извън нея.
Сприхавия си нрав английският актьор е демонстрирал още от първия ден на снимките на “Dungeons & Dragons: Разбойническа чест” – последният филм, в който той участва. Хю споделя, че “бързо е изпуснал нервите си”, а причината за гнева му е била “някаква жена, която просто е стояла непосредствено до мястото, на което се е заснемал филмът”.
“Предположих, че е някакъв нов директор от студиото, който неясно защо седеше там”, казва Грант пред списание Total Film. “Ядосах се, избухнах, а впоследствие се оказва, че тя е просто някаква местна, при това изключително мила жена, която придружава детето си до снимачната площадка. Почувствах се ужасно сконфузен.”
Грант неведнъж е говорил публично за изблиците си на гняв. Дори пред Vanity Fair признава, че преди време е бил определен като “един от най-лошите гости” от бившия водещ на Daily Show Джон Стюарт.
“Просто избухнах зад кулисите на шоуто. Подобни пристъпи ми се случват рядко, веднъж годишно. Но тогава ставаше дума за наистина мегаизбухване. Така че, за съжаление, трябва да се съглася с определението”, казва актьорът.
“Dungeons & Dragons: Разбойническа чест” е вдъхновен от едноименната компютърна игра и се очаква да излезе официално на голям екран на 31 март. Преди време Хю Грант сподели, че е бил привлечен от филма, защото му харесва да бъде от “групата на лошите и неудачниците”.
“Това ме грабна в сценария, тази малка група другари, които, освен всичко останало, са и доста глупави. Може би това е някакво английско пристрастие”, добавя още актьорът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хари и Меган - отново пренебрегнати

И докато от йорданския кралски двор идват изненадващи новини за сватба, членове на британския потвърдиха новината за кръщене. Разбира се, че става дума за принц Хари, Меган Маркъл и едногодишната им дъщеричка. Кръщенето на Лилибет-Даяна се е състояло на 3 март в дома на семейството в Калифорния в тесен кръг. […]

Subscribe US Now