Каскадите, които Том Круз готви за закриването на Олимпийските игри в Париж

Откриването на Олимпийските игри в Париж бе наистина впечатляващо и запомнящо се. Организаторите ще се опитат да ни накарат да запомним дори още по-силно церемонията по закриването.
Към момента не знаем какво точно се готви за 11 август, когато олимпийските игри ще бъдат официално закрити. Предполагаме, че отново ще чуем някои невероятни музикални изпълнения. А според TMZ и ще видим нещо невероятно.
Таблоидът твърди, че Том Круз ще бъде част от церемонията по закриването на Олимпийските игри в Париж, но по необичаен начин. Твърденията са, че ще видим как актьорът се спуска с рапел от козирката на Stade de France до терена, носейки официалния олимпийски флаг.
В този момент телевизионното предаване ще ни покаже предварително записано видео, в което ще видим как Том Круз пътува от Франция до Лос Анджелис и скача с парашут, приземявайки се при емблематичните букви на Холивуд.
С всичко това се има за цел щафетата по организирането на следващите олимпийски игри да бъде официално предадена на Лос Анджелис, където ще се проведат те през 2028 г.
Източниците на TMZ твърдят, че именно Том Круз е бил движещата сила зад тези каскади, като той се е свързал с Международния олимпийски комитет и е изложил идеите си. Е, вече очакваме 11 август с нетърпение, за да видим цялото изпълнение на Том Круз.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

„Най-новото ми бебе“ - Блейк Лайвли има с какво да се похвали

Блейк Лайвли може и да пази тайни около семейството и децата си, но има нещо, което иска да сподели с целия свят – тайната на своите прекрасни коси. Актрисата от “Клюкарката” обяви в социалните мрежи новия си проект – марка за грижа за косата, която ще носи името Blake Brown […]

Subscribe US Now