Колко е хонорарът на Снуп Дог за “участието” му на Олимпийските игри

Освен със спорт, Олимпийските игри в Париж това лято успяват да привлекат вниманието ни и с редица любопитни неща извън състезанията – от спорове за половата идентичност на участниците през нови секс символи до проблеми с храната на спортистите.
Едно лице в Париж обаче успява винаги да добави доза добро настроение, независимо какво се случва по терените. И това е Снуп Дог. Той е специален кореспондент на NBC и основна… мажоретка за всички американски спортисти на игрите.
Видяхме 52-годишния хип хоп изпълнител да носи факлата с олимпийския огън, да “участва” в спринт, да пробва захвата си на пръта за висок скок, както и да е облечен в пълния екип на състезателите по езда.
Освен това Снуп коментира и редица спортни събития по съвсем неспортен начин, с което донесе доста усмивки за зрителите и нови фенове за себе си. Колко получава за всичко това? Според неофициална информация по 500 хил. долара на ден.
Спекулациите за хонорара му се появиха, когато Хенри Макнамара – партньор във фирмата за венчър капитали Great Oaks написа в Х, че е чул представител на NBC да казва, че Снуп Дог взима по половин милион долара на ден плюс разходите по престоя му в Париж.
Спортният журналист Дарън Ровъл също коментира, че няма да е изненадан изпълнителят да спечели около 10 милиона за 16-те дни на Олимпийските игри, което съвпада с хонорар от 500 хил. долара на ден, пишат Bein Sports. Според нас Снуп Дог определено си ги е заслужил.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Блейк Лайвли е неустоимо секси в рокля, носена от Бритни Спиърс

Откакто Блейк Лайвли стартира промотирането на най-новия си филм “Никога повече” я виждаме облечена предимно в дрехи с флорални мотиви. И това не е никак изненадващо, предвид че изборът напълно съответства с нейната героиня и тематиката на филма. В “Никога повече”, който можем да гледаме по кината у нас от […]

Subscribe US Now