Любовната идилия на Брад Пит и Инес де Рамон

Вече близо две години Брад Пит и Инес де Рамон са една от най-коментираните светски двойки, макар че съвсем наскоро направиха официалния си дебют на червения килим. Двамата умело пазят баланса между това любовта им да бъде предимно за тях, но и останалите все пак да са наясно колко силна е тя.
Поредното доказателство за чувствата им са признанията на източник, близък до актьора, пред US Weekly. По думите му, двамата с Инес са много отдадени един на друг и на бъдещето на връзката си. Също така са все толкова лудо влюбени, колкото и в първите дни, в които пламва любовта им.
Първото появяване на двамата като двойка на кинофестивала в Кан за тях е било “голямо събитие” и е издигнало връзката им на следващото ниво. Но отвъд звездния блясък Брад Пит и Инес де Рамон си остават две хипита по душа, които споделят страстта си към музиката и изкуството. А това ги прави още по-близки.
Друго, което ги е сплотило силно, е бракоразводната сага на актьора с Анджелина Джоли. В трудния процес Инес му е силна опора и все повече го убеждава, че има голямо сърце и е правилният партньор за него.
Затова и нищо чудно когато официално се разведе, Брад Пит отново да сключи брак, надявайки се този път да е до гроб.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Къде в Европа се правят най-добрите пици

Пицата е любимо ястие на милиони хора по света. Вероятно, съществуват и милиони вариации на това какво можем да сложим отгоре. Всеки има своите предпочитания, разбира се, а хората от 50 Top Pizza, международен наръчник, ръководен от италианци, са си направили труда да опитат наистина много пици, за да определят къде в […]

Subscribe US Now