Сдобиха ли се тайно Хари и Меган с имот в Европа

По всичко личи, че на принц Хари Великобритания много му липсва. В последната половин година той пътува три пъти до родината си от Калифорния, дори когато ставаше дума за ангажимент от няколко часа.
След като останаха без кралския си дом на Острова Фрогмор Котидж, Хари и Меган Маркъл реално нямат място, където да отседнат, когато идват до Европа. Това обаче е на път да се промени.
Според информация на Daily Mail Двойката е закупила имот в Португалия в крайбрежното градче Мелидеш на около час южно от Лисабон. Херцозите на Съсекс не са единствените членове на кралското семейство с къща там.
Принцеса Йожени и съпругът й Джак Бруксбанк притежават дом в CostaTerra Golf and Ocean Club – луксозен комплекс с 300 апартамента в Мелидеш, където се предполага, че Хари и Меган също са купили жилище.
Йожени и Джак заедно с децата си – тригодишният Огъст и едногодишният Ърнест, прекарват доста от времето си в Португалия, като за това благоприятства фактът, че полетът между Лондон и Лисабон е по-малко от три часа.
Покупката на имот в Португалия би осигурило на принц Хари и Меган Маркъл така наречената “златна виза” за Европейския съюз – те ще могат да влизат без виза в Шенгенското пространство, пишат още Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now