Актьорът, който се съгласи да дава проби за алкохол, за да вижда децата си

Преди няколко месеца се изненадахме от новината, че Джеръми Алън Уайт се развежда със съпругата си Адисън Тимлин. 
През това време двамата са работили върху развода си и как ще уредят попечителството на двете им дъщери – Езър (4 г.) и Долорес (2 г.). От People разбираме, че Джеръми Алън Уайт и Тимлин са се разбрали попечителството над децата им да е съвместно, но с определени условия.
В седмиците, в които децата трябва да са с актьора от Bear той трябва да преминава през тест за алкохол. В понеделник, сряда и петък по два пъти на ден, а в събота – цели три пъти. Освен това, Джеръми Алън Уайт ще трябва да посещава индивидуална терапия веднъж седмично и поне две срещи на анонимните алкохолици на седмица.
В документите от съда ясно е подчертано, че тестовете за алкохол актьорът трябва да прави с устройството на Soberlink, което води детайлен отчет не само за резултатите, но дали има и пропуснати тестове в уречените дни.
При обявяването на раздялата не бе пояснено какви са причините за нея, но това споразумение ни навежда на мисълта, че Джеръми Алън Уайт има проблеми с алкохола, което вероятно е в основата на проблемите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Уил Смит и съпругата му са разделени, но не и разведени

Джейда Пинкет Смит успя да шокира всички с разкритията, които направи за връзката си с Уил Смит. От части от книгата ѝ Worthy, която ще излезе след няколко дни, става ясно, че от 2016 г. с актьора живеят отделно. И въпреки че не живеят като двойка, Смит се разгневи на шегите […]