Бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек в криза – през какви трудности преминават

Няма спор, че Бен Афлек и Дженифър Лопес са по-влюбени и щастливи от всякога. Но сега двамата са в съвсем различна позиция в живота си от преди две десетилетия, когато бяха във връзка за пръв път. И по-малко от две години след сватбата им, двамата отново осъзнават, че не всичко в брака им е само цветя и рози и вече се отклонява от предварително написания сценарий.
В момента съпрузите преживяват първата си продължителна раздяла след началото на брака им. Актьпрът снима продължението на “Счетоводителя” в Лос Анджелис и певицата има своите професионални ангажименти в Ню Йорк. И километрите разстояние определено успяват да създадат напрежение помежду им. 
По-трудно се справя с липсата на любимия си Дженифър Лопес, която се нуждаем от постоянно потвърждение, че е единствената за своя любим, че е обичана и обожавана. А това се оказва трудна задача за Бен Афлек и тези непрекъснато високи очаквания към него не му се отразяват никак добре. Дори близките му се шегуват, че затова и е все намръщен на снимките напоследък.
И очевидно ако искат бракът да продължи да съществува, и двамата трябва да направят някакви промени в държанието си – особено Джей Ло. Но тя има много по-високи стандарти, отколкото при първата им връзка, и не е готова на особени компромиси с това, което желае да получи от мъжа до себе си, пише Life&Style Mag.
По същата тази причина Дженифър Лопес не спира да прави забележки на Бен Афлек и заради ужасно дразнещия я навик да пуши. Първоначално след повторното им събиране тя е успявала да си затвори очите, но напоследък не спира отново да му прави забележка, което е още една причина за напрежение и дрязги помежду им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дейвид Бекъм в 29 факта

Днес, 2 май, рожден ден празнува английският футболист Дейвид Бекъм. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now