Готова ли е Дженифър Лорънс за второ дете

Дженифър Лорънс и Кук Марони са заедно от 2018 г., след като се запознават чрез общи приятели. Само година по-късно вече са сгодени и през ноември 2019 г. си казват официално “да”. От началото на миналата година пък двамата вече са родители на момченце.
За съпруга си Дженифър Лорънс е казвала, че е прекрасен и че се възхищава колко страхотен баща е. Самата тя обаче признава в Actors on Actors на Variety миналата година, че всеки ден, откакто е майка, се чувства ужасно. По думите ѝ усещането за вина я кара непрекъснато да се пита дали на бебето не му е студено, топло, дали пък няма да се разболее, трябва ли да е навън или пък на закрито.
Актрисата обаче може да разчита на силна подкрепа в лицето на Кук Марони. “За щастие съпругът ми е най-добрият баща в целия свят. Така че, когато работя, не изпитвам повече от обичайната дневна доза вина”, споделя Дженифър Лорънс пред Interview Magazine.
Тя също така е наясно, че детето ѝ ще има живот, различен от този на приятелите му, заради популярността ѝ и тази на съпруга ѝ. Но и си дава сметка, че още с раждането си, децата попадат в среда, в която има и предимства, и недостатъци. Това, върху което се фокусира актрисата обаче е, да се увери, че момченцето ѝ ще се чувства обичано и ще знае, че е приоритет номер едно и за двамата си родители.
Очевидно Дженифър Лорънс и Кук Марони наистина приемат родителството сериозно и дори планират да си имат второ бебе. Според източник на Us Weekly обаче двамата първоначално са се колебаели дали искат още едно дете, тъй като вече са наясно с колко работа и отговорности и свързано отглеждането му. Това, което в един момент обаче ги убеждава да работят за бебе номер две, е любовта им към малкото им момченце и емоциите, които им носи то.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нов опит за самоубийство: Емили Тротинетката легна на релсите и...

Емили Тротинетката отново опита да си отнеме живота, този път, лягайки директно на жп релсите в морската ни столица Варна. Това става ясно наскоро от самата нея, а признанието й за пореден път изуми мнозина. Трансблондинката, която наскоро лежа в ареста, разкрива, че е искала да сложи край на мъките […]