Кейт без помощ в домакинската работа след операцията

Въпросът, който битуваше в пространството в последния месец и половина: “Къде е Кейт?”, вече не е актуален. След фиаското със снимката на принцесата за Деня на майката той се смени на: “Може ли да вярваме на Кейт?”.
За да се справи със ситуацията, принцесата на Уелс ще трябва да положи доста усилия, въпреки че се намира в труден в здравословно отношение период. Тя все пак е избрала да спазва обявената политика, че няма да участва в обществени събития преди Великден.
За сметка на това обаче е забеляна публично вече няколко пъти след фотошоп драмата. Кейт се появи с Уилям на фермерски пазар в Уиндзор, а The Times публикуваха информация, че Мидълтън е идвала няколко пъти в училището на децата си Ламбрук в последните седмици.
“Кейт беше в Ламбрук, за да подкрепи децата си”, се казва в статията. От нея разбираме и, че в края на миналата седмица принц Уилям също е бил в училището, за да гледа футболен мач на дъщеря си принцеса Шарлот.
От това можем да заключим, че за пореден път Кейт Мидълтън демонстрира приоритетите ти – най-важни в живота й са децата й. Това казва и кралският репортер на The Sunday Times Роя Ника. Според нейна информация Кейт и Уилям не използват прислуга в дома си в Уиндзор.
“След училища у дома са само петимата, като Кейт не използва готвач и домашна помощница, а сама готви вечерята.”
Принц Уилям и Кейт Мидълтън се преместиха с трите си деца Джордж, Шарлот и Луис в Аделаид Котидж в Уиндзор през 2022 г. Така двамата се опитват да поддържат възможно най-нормален живот за децата си без прекалено обществено внимание към тях.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сами Хоссни и Мила Савов добавят още една глава от тяхната история

През ноември 2022 г. Сами Хоссни и Мила Савова станаха родители за първи път. Тогава на бял свят се появи и синът им Тарек. С края на октомври 2023 г. пък научихме, че двамата са готови да увеличат още семейството си и нямат намерение да го отлагат във времето. От […]

Subscribe US Now