Когато си на 81 и си готова да се срещаш с 30-годишни

В днешно време разликата в годините все по-рядко е пречка за двойките. И това е тенденция, която от повече време важи с пълна сила при знаменитостите.
Струва ни се, че Марта Стюарт и Пийт Дейвидсън например биха били особена двойка. Все пак, имаме предвид, че тя е на 81 години, а той – на 28. Което не пречи на Марта Стюарт, определяна като лайфстайл гуру, да каже, че всъщност би се срещала с комика Пийт Дейвидсън.
Това признание успява да изтръгне Дрю Баримор, която във вторник, 25 октомври, бе поканила за гост в шоуто си самата Марта Стюарт.
По време на предаването всъщност водещата предизвиква с игра, в която гостенката трябва да определи с кого би се срещала, пише People. Описвайки първия претендент, Дрю Баримор казва: “Половинката ви има толкова татуировки, колкото Пийт Дейвидсън.” Тогава Марта Стюарт признава, че би излизала на срещи с някого като него.
“Добре, излизате на среща точно с Пийт Дейвидсън”, отвръща провокативно водещата, при което гостенката ѝ отново дава позитивен знак, че би се виждала с него.
Тогава Дрю Баримор решава да нажежи още повече атмосферата и отправя предизвикателство и двамата да излязат на среща заедно. Изненадващо ли е, че Марта Стюарт би била повече от съгласна? Реторичен въпрос.
Тя признава, че изобщо не се притеснява от факта, че Пийт Дейвидсън е излизал с доста жени и връзките му обикновено не траят дълго. “Мисля, че е някак сладък”, допълва Марта Стюарт.
Освен това според нея той трябва да е и добър човек, тъй като “всички говорят за Пийт Дейвидсън по толкова положителен начин”.
Темата решава да приключи водещата Дрю Баримор, която оставя провокацията си с отворен край с думите: “Той е отворен към… възрастта не е проблем за него, просто казвам.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко влюбена е Никол Кидман

Никол Кидман е една от най-талантливите и харизматични актриси в Холивуд. Още от зората на кариерата й публиката се интересува не само от филмите й, но и от случващото се в личния й живот. А напоследък самата тя ни прави негови свидетели. 55-годишната актриса често публикува снимки на семейството си, […]

Subscribe US Now