Мат Лебланк, който заряза кариерата си, за да бъде с дъщеря си

55-годишният Мат Лебланк, който познаваме и обичаме най-вече заради емблематичната му роля на Джоуи в “Приятели”, в момента не е обвързан, но между 2003 г. и 2006 г. е бил женен за Мелиса Макнайт.
Резултатът от брака им е 18-годишната Марина Лебланк, за която актьорът не говори често. Може и де не говори много за нея, но това не означава, че не я обича с цялото си сърце.
Тя е толкова важна за него, че въпреки славата, която му носи сериалът “Приятели”, той зарязва всичко, за да бъде с дъщеря си и за да се изправят заедно пред една от най-сърцераздирателните и големи трудности в живота им.
През 2004 г. актьорът е на седмото небе, когато със съпругата му Мелиса Макнайт посрещат на бял свят първото си дете.
“Спомням си кога се роди Марина. От момента, в който я погледнах, се влюбих, а никога преди не се бях чувствал така. Не можех да повярвам. В този миг разбрах, че нищо няма да ме спре да я обичам, дори тя да катастрофира с моето Ферари”, споделя Мат Лебланк пред The Mirror преди години.
Но преди да успеят да се порадват на времето си с бебето – само няколко месеца по-късно, родителите разбират, че 11-месечната Марина има форма на дисплазия. Състоянието може да бъде много тежко и засяга мозъка, костите и двигателните умения на пациента. Болестта не само засяга лявата страна на мозъка на Марина и причинява гърчове, но и гласните ѝ струни, и способността ѝ да пълзи, и да се движи.
Това е и моментът, когато Мат Лебланк решава, че трябва да се отдръпне от кариерата и да посвети времето на семейството и, най-вече, на дъщеря си.
През октомври 2006 г. Мат се развежда с Мелиса Макнайт. От тази година до 2011 г. той напълно се дистанцира от медиите. “Не ми се шегуваше, имаше много трудни моменти в личния ми живот… Не знам дали бракът ми беше обречен на провал, преди имахме страхотна връзка. Може би и заради болестта на дъщеря ми, но трябваше да направя нещо”, каза той в интервю.
“Години не излизах от къщата. Бях “прегрял”. Не исках никакви ангажименти. Не ми е ходеше никъде. Повечето актьори се обаждат на агентите си и питат какво имат за тях. Обадих се на моя и му казах да ми загуби номера за няколко години. Беше мрачно време. Почти получих нервна криза”, разкрива още актьорът.
След като се разделя със съпругата си и напуска телевизията, Лебланк отива да живее в ранчо в Калифорния с дъщеря си, въпреки че споделят съвместно попечителство. “Дъщеря ми беше диагностицирана с мозъчен проблем. Беше много мрачен период, но успяхме да го преживеем. Не казват ли, че това, което не те убива, те прави по-силен?”
За щастие Марина преодолява болестта си. И днес е едно здраво и щастливо момиче, което обича да гледа “Приятели” с баща си.
Мат Лебланк разкрива, че докато гледат сериала, тя му задава въпроси, като: “Това истинско ли беше? Наистина ли ядохте това? Яде ли го от пода?”.
След като се връща отново към киното и телевизията, през 2019 г. Мат Лебланк прави още една почивка от актьорството. Причината – желанието отново да прекарва повече време с дъщеря си, припомнят от Bright Side.
Роденият в Масачузетс актьор взима решение да прекрати ролята си на водещ на Top Gear на BBC през 2019 г. след три години в предаването. “Имах малко почивка и осъзнах, че не съм сигурен дали ще се върна в Top Gear”, каза той пред Daily Mail през февруари 2019 г. “Имах време да помисля и да прекарам повече с дъщеря си и осъзнах колко много съм пропуснал нея. Разбрах, че имам нужда от баланс между работа и забавление. Беше време да продължа напред, което беше страхотно решение”, категоричен е актьорът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мис България 2020 пак се съблече и... СНИМКИ 18+

“Мис България” 2020 Венцислава Тафкова лесно сваля дрехи и задръжки, независимо дали прави реклама на някой продукт, или просто се забавлява в приятна компания. Изкусителната брюнетка, която има не една или две корекции по себе си, за да изглежда така, се пусна за кой ли път по доста провокативно бельо […]

Subscribe US Now