Неочакваното и шокиращо признание на Меган Фокс

Меган Фокс споделя много лична история в новата си книга с поезия. 37-годишната актриса описва спонтанен аборт в две стихотворения, включени в Pretty Boys Are Poisonous. В разговор за стихосбирката с Good Morning America, Фокс за пръв път споделя за спонтанния аборт, който е преживяла заедно с годеника й Machine Gun Kelly.
“Никога не съм преминавала през нещо подобно в живота си. Имам три деца, така че беше много трудно и за двама ни и това ни изпрати на много диво пътешествие заедно и поотделно… опитвайки се да се ориентираме какво означава това и защо се случи това?”, споделя тя.
В книгата Фокс пише за ултразвук на момиченце на 10 седмици и един ден, като се чуди дали тя не е сбъркала някъде, за да се случи това.
“Искам да държа ръката ти, да чуя смеха ти, но сега трябва да кажа сбогом”, са точните ѝ думи в стихосбирката. Друг ред е за това как си представя, че държи бебето, “докато те изтръгват от вътрешностите ми”.
“Ще платя всяка цена”, пише Фокс. “Кажи ми, моля, какъв е откупът за нейната душа?”
Междувременно бившият съпруг на Меган Фокс – Брайън Остин Грийн и половинката му гШарна Бърджис говорят в подкаста Whine Down with Jana Kramer за отношенията им с Меган Фокс. от която Брайън има трима синове – Ноа Шанън (11 г.), Бодхи Рансъм (9 г.) и Джърни Ривър (7 г.)
“Меган до голяма степен е част от живота ни и винаги ще бъдем свързани с нея заради децата. Така че всички сме семейство и няма лоши чувства”, разкрива Шарна Бърджис.
“Меган е част от нашия дом”, казва Грийн. “Когато идва да вземе децата, често остава за по-дълго време и държи Зейн все едно сме едно голямо семейство”, разкрива бившият ѝ съпруг за 16-месечния си син, който споделя с Бърджис. “Знаете ли, семейството се самоопределя очевидно по различни начини.”
“Но с нея споделяме толкова много и тя сега споделя толкова много с Шарна и те имат невероятна връзка и приятелство, взаимно уважение и любов една към друга.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мис България Теодора Мудева се съблече гола и изпоти мрежата с това ВИДЕО 18+

Мис България 2018 Теодора Мудева, която доскоро гледахме в “Игри на волята”, накара мъжката половина от последователите си в социалните мрежи да се изпотят пред мониторите си. Причината е ясна – тя пръска поредна доза сексапил – и то как! Мудева, която приковаваше погледите и в риалити формата, свали горнището и показа […]

Subscribe US Now