Неприятното преживяване на Кейт Бекинсейл

Популярните личности също изпитват дискомфорт заради неприятните неща, които им се случват. Дали ще е драматичен момент в емоционален план или някоя медицинска интервенция – в крайна сметка и те са хора, като всички нас.
Не по-различна е и Кейт Бекинсейл. Преди два дни холивудската актриса сподели неприятното преживяване, през което ѝ се е наложило да премине след посещение на зъболекарския кабинет.
Звездата сподели снимка в Instagram, на която я виждаме седнала безпомощно в инвалидна количка, с увит пакет лед около лицето си и подаващ се от устата ѝ памучен тампон.
Въпреки лошия момент, Кейт явно не бе загубила чувството си за хумор, защото написа към публикацията: “Просто за баланс и за да отговоря на въпроса, който понякога ми задават – дали ми се е случвало да имам лоша снимка. Ето една от зъболекарския кабинет тази сутрин.”
Облечена съвсем семпло – особено предвид екстравагантните облекла, с които сме свикнали да я виждаме – с обикновен черен суитшърт и подходящо долнище, Кейт Бекинсейл дори намери сили да отговори на коментарите на своите хиляди последователи. На въпроса защо е в инвалидна количка, тя каза: “Това е тук е закон след поставяне на упойка”, а колкото до грима на очите ѝ, който фен коментира, звездата уточни, че това е “гримът от снощната вечер”.
Кейт все пак не споменава каква точно интервенция се е наложило да направи на зъбите си. Но е факт, че неприятният за нея инцидент се случва само ден след празника Хелоуин, който тя не пропусна да отбележи, уточняват от People. За случая тя облече костюм на стюардеса – който бе секси съчетание от черно, бяло и малко червено за акцент.
“Може да ви покажем най-близките изходи, да ви сложим белезници и да запазим тишина, ако някой случайно падне в тоалетна, опитвайки се да закопчае ципа на тесния си анцуг. Уви, няма да е нито първият, нито последният”, закачливо добави актрисата – към снимките, на които позира във видимо чудесно настроение.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нина Добрев, както не сме я виждали

Нина Добрев и Шон Уайт са наистина сладка двойка и просто очакваме момента, в който двамата ще решат да направят връзката си още по-сериозна. Въпреки че преди време дадоха да се разбере, че все още им е рано за брак, двамата изглеждат много щастливи и не спират да обикалят света […]

Subscribe US Now