Нови неприятности за Хейли Бийбър

Не стига че Хейли Бийбър преживява труден период, докато съпругът ѝ Джъстин се бори със заболяването, парализирало част от лицето му, но сега нови неприятности застигат модела.
Едва преди броени дни тя пусна на пазара собствената си линия козметични продукти, кръстена Rhode. И едва ли е очаквала, че във връзка с новия ѝ бизнес ще ѝ бъде заведено дело.
Но модната компания RHODE смята, че Хейли нарушава търговската им марка заради съвпадението на имената и затова подава официално оплакването си в съда.
Уточняваме, че Роуд (Rhode) е второто име на модела, затова и го избира за своя бранд.
Модната компания обаче, която е основана още през 2013 г. твърди, че съвпадението на наименованията поражда “объркване на пазара” и вреди на репутацията ѝ.
Освен това обясняват, че са наистина притеснени и разочаровани от факта, че млада жена, на която са се възхищавали, се опитва да разруши фирмата им.
Затова и исканията им, отправени към съда, са следните. Първо, да се разпореди Хейли да спре да използва името Rhode за марката си. И второ, да преименува козметичната си линия, за да бъде предотвратено каквото и да било объркване, пише People.
Коментар по случая от страна на Хейли обаче, все още няма.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо (засега) няма да видим Джефри Стар в OnlyFans

Джефри Стар е не само сред най-популярните ютюбъри, но и сред най-богатите. Той също така се слави и с това, че казва точно това, което мисли. И нерядко се забърква в скандали. През миналата година например се говореше, че има връзка с Кание Уест, докато рапъра бе още женен за […]

Subscribe US Now