Приключенията на Лора Найденова в Папуа Нова Гвинея

Свикнали сме да свързваме името на Лора Найденова с рецепти за ястия, с които не само да нахраним себе си и евентуалните гости в събота вечер, но и да ги впечатлим.
Освен да готви вкусно, а понякога и много бързо, Лора обича също така да пътува. Не само у нас, но и Европа. А когато има възможност и по-далеч. От профила ѝ в Instagram разбираме, че отново е поела на екзотично пътешествие.
Лора Найденова е била в Папуа Нова Гвинея. В един от постовете си (тук) тя пояснява, че това пътуване е било планирано за 2020 г. и дори значителна част от нещата са били предплатени. Но заради пандемията всичко е пропаднало.
Тя отбелязва факта, че е от безнадеждните оптимисти, но не все още не може да повярва, че все пак пътуването се е осъществило след всичко случило се през последните две години. “Последните няколко дни вървяхме сред джунгли, реки и екзотична растителност. Нощувахме в малки селца изолирани от цивилизацията. Без ток, вода и интернет.”
Тези условия може и да изглеждат като сурови, но Лора отбелязва, че всички са ги посрещали с широки усмивки. В Папуа Нова Гвинея е посетила и природен парк (постът е тук), където много е искала да види отблизо райската птица, която е символ на страната.
Но късметът (и птицата) не ѝ се е усмихнал. Лора Найденова завършва шеговито, че в Папуа Нова Гвинея пеперудите са с размерите на канарчета.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И супергероите страдат от депресия и тревожност

Преди няколко дни всички погледи на феновете на комиксите и супергероите бяха вперени в Comic Con в Сан Диего, защото на събитието бяха пуснати много нови трейлъри и новини. Закари Леви и компания например представиха първия трейлър на “Шазам! Яростта на боговете” на специален панел, организиран от DC и Warner […]

Subscribe US Now