Пореден труден момент за принц Уилям

В последните седмици драмите около кралското семейство не стихват. Една от най-сериозните беше свързана със смъртта на Томас Кингстън – съпруг на втората братовчедка на крал Чарлз лейди Габриела Уиндзор.
Опелото на Кингстън се състоя в Кралския параклис на Сейнт Джеймс Палъс в Лондон на 11 март. Освен лейди Габриела и родителите й – принц и принцеса Майкъл от Кент, карлското семейство беше представено от принц Уилям.
Камила, която в момента замества съпруга си крал Чарлз на различни официални събития, не присъстваше заради друг ангажимент. Кейт Мидълтън също отсъстваше от тъжното събитие. Въпреки това параклисът събра около 140 опечалени.
Томас Кингстън почина на 25 февруари на 45-годишна възраст в дома на родителите си. Открит е с тежка огнестрелна рана на главата, а край него има и оръжие. Полицията определи смъртта му като неподозрителна. Последната му публична проява е на 14 февруари, когато със съпругата си отбелязаха Деня на влюбените на събитие, посветено на Шекспир, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Кейт не носи брачната си халка

Вместо да изпише вежди, извади очи. С тази българска мъдрост може да определим това, което се случи със снимката на Кейт Мидълтън за Деня на майката. В опит да потуши интереса към това какво се случва с нея, принцесата на Уелс предизвика истинска буря. При това, по доста нелеп начин […]

Subscribe US Now