Поредният повод за щастие в семейството на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Катрин-Зита Джоунс и Майкъл Дъглас празнуват цели 23 години като съпруг и съпруга.
През изминалия уикенд 54-годишната актриса сподели сърдечно послание в своя Instagram профил, придружено от снимки от сватбата на двойката през 2000 г. и други важни моменти от връзката им през годините.
“Днес празнуваме 23 години брак. Скъпи Майкъл, твоята Нобелова награда за мир те очаква”, написа шеговито Зита-Джоунс на 79-годишния си съпруг. “Обичам те. От твоята скъпа съпруга, носителка на медала на честта.”
Дъглас също не пропусна да се включи, отговаряйки мило: “Нямам търпение за 24. Честита годишнина.”
Много приятели и фенове поздравиха двойката, сред които и Марта Стюарт, която си спомни, че е присъствала на сватбената церемония. “Имахте най-красивата сватба”, отбеляза тя.
Резултат от 23-годишния съвместен живот на Катрин и Майкъл са и двете им деца – Дилън (23 г.) и Карис (20 г.). Дъглас има и по-голям, 44-годишен син Камерън от бившата си съпруга Даяндра Лукър.
Преди време Катрин Зита-Джоунс сподели пред People, че се чувства истински “благословена” по отношение на семейният си живот. “Децата ме подкрепят изключително много, не само като родител, но и като актьор”, каза тя. “Благословена съм, че имам и двамата в живота си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Падна голяма мистерия за Лили Иванова, свързана с паспорта й

Паспорт на Лили Иванова, в който естрадната прима е по-млада с 3 г., е бил издаден, за да може да участва на конкурс в Чили. Това разкрива музикантът Здравко Радоев навръх 85-годишния си юбилей. Той е човекът, който пръв започва да работи с бъдещата звезда още преди да стане известна и е […]